Sobre el BlogAquesta web no pertanya a cap institució pública o privada.

És només un recull de fotos d'alguns dels llocs que he visitat i d'històries que m'han explicat.

Sant Llorenç del Munt i la Serra de l'Obac ofereix atractius paisatges pels quals podem:
- caminar, córrer, grimpar, fer espeleologia...
- o agafar bolets, espàrregs, té de roca...
- o observar els ocells o les flors o les roques...
- o contemplar els canvis de llum...

El massis també ha estat un gran escenari de l'activitat humana. Cada racó de Sant Llorenç del Munt i l'Obac guarda petites, però interessants, històries. Algunes es van produir ja fa temps i d'altres han passat recentment. M'agrada escoltar a la gent que més ha voltat per la muntanya i recollir les seves narracions.

Si us interessa també podeu escoltar els relats d'alguns dels grans conèixedors de la "nostra muntanya" al programa "Això és la Mola", que presento a Matadepera Ràdio.

La muntanya encinsa, sens dubte, però el més important i enriquidor de sortir a la muntanya sempre és per a mi la companyia.  Tinc la sort d'haver compartit centenars de sortides a Sant Llorenç amb moltes persones, bons amics i amigues amb els que he fet bones caminades, embardissades, grimpades, baixades a avencs, fotos, esmorzars...

Cadascú m'ha explicat el seu propi relat sobre cada racó i, sobretot, cadascú m'ha ensenyat la seva pròpia forma de veure i de gaudir de la muntanta... Hi han moltes formes diferents!!!!
Totes són bones si respecten la natura!!!

Aquesta web s'ha anat fent gràcies realment a les moltes i moltes persones amb les que durant molts anys he pogut compartir la nostra gran muntanya.

Lluís
Trail Sant Llorenç
i Això és La Mola (Matadepera Ràdio)

1 comentari:

  1. Hola,siusplau em pots enviar les regles o límits del parc a : soloangry@gmail.com .
    Gràcies.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...